Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Rapport frÄn ett slakteri" by Lina Gustafsson # Book PDF Kindle ePub Free

Rapport frÄn ett slakteri

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Rapport frĂ„n ett slakteri
  • Author : Lina Gustafsson
  • Release Date : January 13, 2020
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 690 KB

Description

Rapport frĂ„n ett slakteri Ă€r ett genreöverskridande, sjĂ€lv­biografiskt reportage, en ögonvittnesskildring inifrĂ„n en arbetsplats och sektor som sĂ€llan blir belyst.
VeterinÀren Lina Gustafsson börjar arbeta pÄ ett slakteri. Hennes uppgift Àr att kontrollera att djuren Àr friska och att lagarna följs. Dag efter dag ser hon tusentals grisar gÄ till slakt. Hon stÄr vid det löpande bandet och inspekterar kropparna efter de djur som nÄgra timmar tidigare mötte hennes blick i stallet.
Rapport frÄn ett slakteri Àr ett genreöverskridande, sjÀlvbiografiskt reportage inifrÄn en bransch som sÀllan blir belyst. Lina Gustafsson skildrar det vardagliga vÄldet mot djuren, kontrollsystemet hon sjÀlv Àr en del av och kampen mellan samvetet och en alltmer pÄtaglig avtrubbning. Men hon fÄngar ocksÄ de glimtar av humor och kollegial gemenskap som vÀxer fram i arbetets absurda monotoni.
Lina Gustafsson Ă€r född 1982 och legitimerad veteri­nĂ€r. Hon har varit engagerad för djurs rĂ€ttigheter sedan barnsben och gjorde sitt yrkesval för att kunna hjĂ€lpa och förbĂ€ttra livet för djur. Vintern 2017/2018 arbetade hon som officiell veterinĂ€r pĂ„ ett av Sveriges största slakterier. Idag jobbar hon pĂ„ ett djursjukhus i Stockholm.


Free PDF Download "Rapport frÄn ett slakteri" Online ePub Kindle